ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΩΝ

1.Επιστροφές προϊόντων εντός Ελλάδας και επιστροφή χρημάτων

• Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 15 ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.

  1. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια).

• Για τις αποστολές εντός Ελλάδας η επιστροφή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ για εσάς, μέσω της εταιρείας ACS Courier, Αίολος Courier ή ΕΛΤΑ courier, με χρέωση του creamfashion.gr . Σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει με άλλη εταιρεία courier, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.

• Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης/ επιστροφή χρημάτων, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε σε ένα σημείωμα το ονοματεπώνυμο σας, το IBAN σας, την τράπεζα στην οποία θέλετε να γίνει η επιστροφή χρημάτων καθώς και το όνομα του δικαιούχου έαν είναι διαφορετικό από το όνομα σας. Θα βάλετε το σημείωμα στο δέμα και θα το στείλετε στα κεντρικά μας με δικά μας έξοδα αποστολής.

• Τα αιτήματα για αλλαγή ή για επιστροφή των προϊόντων μετά την περίοδο των 15 πλήρων ημερών γίνονται δεκτά μόνο σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, βάσει των διατάξεων που εφαρμόζονται στις συμβάσεις πώλησης.

Θα πρέπει να μας επιστρέψετε το προς αντικατάσταση προϊόν στη διεύθυνση ¨Cream Fashion":

Υπ’ όψιν: Τμήματος Επιστροφών

Θερμοπυλών 54-56
104 35,  Αθήνα
Τηλ.: 210 5314648

Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, το creamfashion.gr το παραλαμβάνει εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε.

Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσή του.

Αναλόγως τον τρόπο, με τον οποίο επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και πραγματοποιήσατε  την επιστροφή της, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. 

To creamfashion.gr θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.

2. Επιστροφές προϊόντων εκτός Ελλάδας και επιστροφή χρημάτων

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, υποχρεούστε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email info@creamfashion.gr ή τηλεφώνου 216-9001654 προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τους τρόπους επιστροφής.

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά λάθος της εταιρείας, το creamfashion.gr δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά μας έξοδα.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον καταναλωτή.

Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, το creamfashion.gr το παραλαμβάνει εντός 3-5 εργάσιμων ημερών για επιστροφές από χώρες του εξωτερικού μέσω της DHL Courier.

Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσή του.

Αναλόγως τον τρόπο, με τον οποίο επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και πραγματοποιήσατε  την επιστροφή της, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. 

Το creamfashion.gr θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.

3. Διαδικασία αλλαγής

Ι. Σε περίπτωση που αντί για επιστροφή χρημάτων επιθυμείτε την αλλαγή και αντικατάσταση του προϊόντος (π.χ.αλλάξατε γνώμη, επιθυμείτε διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα, επιθυμείτε άλλο προϊόν) μπορείτε να το ζητήσετε εντός 15 ημερολογιακών ημερών α)είτε με αποστολή email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@creamfashion.gr , β)είτε με τηλεφώνημά σας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του e-shop στο 216-9001654.

II. Με όποιο τρόπο επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μπορέσουμε να προβούμε άμεσα στην αντικατάσταση του προϊόντος σας θα πρέπει να μας δώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας καθώς και τον κωδικό του προϊόντος που θα αντικαταστήσετε και τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να παραλάβετε.

III. Κατόπιν της επικοινωνίας σας μαζί μας, θα σας αποσταλεί ενημερωτικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σχετικά με την αλλαγή του προϊόντος σας.

IV. Θα σας αποστείλουμε εκ νέου το δέμα με το νέο προιόν που επιθυμείτε και όταν παραλάβετε το νέο δέμα, θα δώσετε στον κούριερ το παλιό.

ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

V. Για τις αποστολές εντός Ελλάδας η επιστροφή του προϊόντος και η αποστολή του νέου προϊόντος γίνεται ΔΩΡΕΑΝ για εσάς, μέσω της εταιρείας ACSCourier, Αίολος Courier ή ΕΛΤΑ courier, με χρέωση του creamfashion.gr

-Για τις αποστολές εκτός Ελλάδας επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις χρεώσεις.

-Εφόσον η επιστροφή γίνει με άλλη εταιρεία courier το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.

– Από την παραλαβή του προϊόντος το creamfashion.gr θα σας αποστείλει το νέο προϊόν εντός 8 ημερών.

-Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε.

 ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ

VI. Σε περίπτωση που το νέο προϊόν που έχετε επιλέξει είναι μεγαλύτερης αξίας σε σχέση με αυτό που ζητάτε να αντικατασταθεί, θα σας ζητηθεί να καταβάλετε τη διαφορά πριν την αποστολή του νέου προϊόντος για να ολοκληρωθεί η αποστολή, για το οποίο ποσό θα σας αποσταλεί το νόμιμο παραστατικό.

VII. Σε περίπτωση που το νέο προϊόν που έχετε επιλέξει είναι μικρότερης αξίας σε σχέση με αυτό που ζητάτε να αντικατασταθεί, η διαφορά θα σας επιστραφεί το χρηματικό μέσω κατάθεσης σε τράπεζα που μας δώσετε.

 ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΡΟΙΟΝ

VII. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα προϊόντος για αλλαγή τότε θα προχωρήσετε στην αίτηση υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ηλεκτρονικά στο info@creamfashion.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία επιστροφών.

Αναζήτηση

Back to the top