ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΩΝ

1.Επιστροφές προιόντων εντός Ελλάδας και επιστροφή χρημάτων

• Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε.

  1. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια).
  2. Το είδος που επιστρέφετε θα πρέπει να συνοδεύεται και από το συμπληρωμένο «έντυπο επιστροφής» που θα σας σταλεί με email μετά την υποχρεωτική επικοινωνία μας εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των δεκατεσσάρων (14) ημερών.

• Για τις αποστολές εντός Ελλάδας η επιστροφή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ για εσάς, μέσω της εταιρείας ACS COURIER, με χρέωση του creamfashion.gr . Σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει με άλλη εταιρεία courier, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.

• Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, υποχρεούστε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email info@creamfashion.gr ή τηλεφώνου 216-9001654 προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τους τρόπους επιστροφής.

• Τα αιτήματα για αλλαγή ή για επιστροφή των προϊόντων μετά την περίοδο των 14 πλήρων ημερών γίνονται δεκτά μόνο σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, βάσει των διατάξεων που εφαρμόζονται στις συμβάσεις πώλησης.

Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, το creamfashion.gr το παραλαμβάνει εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε.

Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσή του.

Αναλόγως τον τρόπο, με τον οποίο επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και πραγματοποιήσατε  την επιστροφή της, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προιόντων. 

To creamfashion.gr θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.

2. Επιστροφές προιόντων εκτός Ελλάδας και επιστροφή χρημάτων

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, υποχρεούστε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email info@creamfashion.gr ή τηλεφώνου 216-9001654 προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τους τρόπους επιστροφής.

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά λάθος της εταιρείας, το creamfashion.gr δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά μας έξοδα.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον καταναλωτή.

Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, το creamfashion.gr το παραλαμβάνει εντός 3-5 εργάσιμων ημερών για επιστροφές από χώρες του εξωτερικού μέσω της DHL Courier.

Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσή του.

Αναλόγως τον τρόπο, με τον οποίο επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και πραγματοποιήσατε  την επιστροφή της, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προιόντων. 

Το creamfashion.gr θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.

3. Διαδικασία αλλαγής

Ι. Σε περίπτωση που αντί για επιστροφή χρημάτων επιθυμείτε την αλλαγή και αντικατάσταση του προϊόντος (π.χ.αλλάξατε γνώμη, επιθυμείτε διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα, επιθυμείτε άλλο προιόν) μπορείτε να το ζητήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών α)είτε με αποστολή email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@creamfashion.gr , β)είτε με τηλεφώνημά σας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του e-shop στο 216-9001654.

II. Με όποιο τρόπο επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μπορέσουμε να προβούμε άμεσα στην αντικατάσταση του προϊόντος σας θα πρέπει να μας δώσετε τον κωδικό του προϊόντος που θα αντικαταστήσετε και τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να παραλάβετε.

III. Κατόπιν της επικοινωνίας σας μαζί μας, θα σας αποσταλεί ενημερωτικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σχετικά με την αλλαγή του προϊόντος σας.

IV. Εφόσον υπάρχει διαθέσιμο το προιόν που επιθυμείτε, θα πρέπει να μας επιστρέψετε το προς αντικατάσταση προιόν.

ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

V. Για τις αποστολές εντός Ελλάδας η επιστροφή του προιόντος και η αποστολή του νέου προιόντος γίνεται ΔΩΡΕΑΝ για εσάς, μέσω της εταιρείας ACS, με χρέωση του creamfashion.gr

-Για τις αποστολές εκτός Ελλάδας επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις χρεώσεις.

-Εφόσον η επιστροφή γίνει με άλλη εταιρεία courier το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.

– Από την παραλαβή του προιόντος το creamfashion.gr θα σας αποστείλει το νέο προιόν εντός 8 ημερών.

-Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε.

 ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ

VI. Σε περίπτωση που το νέο προιόν που έχετε επιλέξει είναι μεγαλύτερης αξίας σε σχέση με αυτό που ζητάτε να αντικατασταθεί, θα σας ζητηθεί να καταβάλετε τη διαφορά πριν την αποστολή του νέου προιόντος για να ολοκληρωθεί η αποστολή, για το οποίο ποσό θα σας αποσταλεί το νόμιμο παραστατικό.

VII. Σε περίπτωση που το νέο προιόν που έχετε επιλέξει είναι μικρότερης αξίας σε σχέση με αυτό που ζητάτε να αντικατασταθεί, η διαφορά είτε θα σας εκδοθεί πιστωτικό κουπόνι στο όνομά σας χρήση του οποίου μπορείτε να κάνετε για 12 μήνες από την έκδοσή του.

 ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΡΟΙΟΝ

VII. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα προιόντος για αλλαγή τότε θα προχωρήσετε στην αίτηση υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ηλεκτρονικά στο info@creamfashion.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία επιστροφών.

Αναζήτηση