ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας το www.creamfashion.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής: 

  • Xρέωση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

Η χρέωση της πιστωτικής/ χρεωστικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων.

Το www.creamfashion.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών / χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha  e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Για κάθε παραγγελία μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας της οποίας το ύψος υπερβαίνει το όριο που έχει θέσει το www.creamfashion.gr ίσο με διακόσια πενήντα ευρώ (250,00 ευρώ), θα σας ζητηθεί να μας αποστείλετε ένα δελτίο ταυτότητας και ένα αποδεικτικό της κατοικίας σας μέσω φάξ, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ταχυδρομείου.

Εμείς στο www.creamfashion.gr, έχουμε λάβει αυτά τα μέτρα προκειμένου να σας προστατεύσουμε από ενδεχόμενες απάτες μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Μην ξεχνάτε ότι είναι απαραίτητο να αναφέρετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.

  • Aντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα)

    Οι αποστολές με αντικαταβολή πραγματοποιούνται χωρίς επιπλέον χρέωση. Τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα καταβάλλετε και το αντίτιμο.

Σημείωση: Οι πελάτες μας εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε πιθανές  οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ για τις οποίες το www.creamfashion.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.

Αναζήτηση

Back to the top