ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Creamfashion είναι ελληνικό brand το οποίο δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας ένδυσης από το 2018. Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και παράγονται στην Αθήνα , προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές.
Στόχος της Creamfashion.gr είναι να προσφέρει σε κάθε γυναίκα την δυνατότητα να ντύνεται κομψά, οικονομικά και να μπορεί να εκφράζεται μέσα από το ρούχο της. Θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από μπλούζες, φορέματα, φούστες, παντελόνια και πανωφόρια που καλύπτουν όλα τα στυλ.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείς να επικοινωνήσεις μέσω των social accounts, στο info@creamfashion.gr ή να μας καλέσεις στο 216-9001654 Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-16:00
SUSTAINABLE COLLECTION

Έχουμε κάποια καλά νέα για σένα αλλά και το περιβάλλον. Ένα μέρος της συλλογής μας αποτελείται από sustainable υλικά και οργανικό βαμβάκι.
Ένας από τους βασικούς μας συνεργάτες είναι η OEKO-TEX®. Όλα τα υφάσματα έχουν περάσει από ειδικές δοκιμές ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν φέρουν καμία βλαβερή ουσία στο περιβάλλον. Όλα τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί σε βιώσιμες διαδικασίες υπό περιβαλλοντικά φιλικές και κοινωνικά υπεύθυνες συνθήκες εργασίας. 

Ο δεύτερος πολύ βασικός μας συνεργάτης είναι η TENCEL™. Οι ίνες προέρχονται από ανανεώσιμη πρώτη ύλη. Οι πιστοποιημένες βιοαποδομημένες ίνες κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη παραγωγική διαδικασία. Οι ίνες είναι πιστοποιημένες ως λιπασματοποιήσιμες και βιοδιασπώμενες, και έτσι μπορούν να επανέλθουν πλήρως στη φύση.

Οι ίνες βισκόζης LENZING ™ ECOVERO ™  προέρχονται από βιώσιμο ξύλο και πολτό, που προέρχονται από πιστοποιημένες και ελεγχόμενες πηγές.  

Στόχος μας είναι η βιωσιμότητα σε κάθε μας βήμα. Προσπαθούμε ώστε να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατόν θετικό αντίκτυπο για το περιβάλλον αλλά και για ένα ασφαλές τρόπο ζωής. 

 

Αναζήτηση

Back to the top