Τι πρέπει να παρακολουθήσεις τον Αύγουστο στο Netflix;

Τι πρέπει να παρακολουθήσεις τον Αύγουστο στο Netflix;

Αυτός ο μήνας προβλέπει πολλές νέες προσθήκες προβολών και κάπως έτσι δημιουργείται ένας φανταστικός μήνας για εμάς.

Είναι πολλά και γι’ αυτό φτιάξαμε μία watchslist  ώστε να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά.

Gangs of New York (2002)

– Coming to Netflix on 20th August 2019

Το Netflix έχει πάρει αρκετές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Scorsese όπως "Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης". Βαθμολογώντας την ταινία με 10 υποψηφιότητες για Όσκαρ και αμέτρητα άλλα βραβεία. Είναι μια ταινία που δεν πρέπει να χάσετε.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Leonardo DiCaprio διαδραματίζοντας τον ρόλο του Amsterdam Vallon όπου επιστρέφει στη Νέα Υόρκη αναζητώντας εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του.

Συμπρωταγωνιστούν μαζί του οι Daniel Day-Lewis, Cameron Diaz, John C. Reilly και ο Liam Neeson.

https://www.youtube.com/watch?v=qHVUPri5tjA

 
Glow: Season 3

– Coming to Netflix on 2nd August 2019

Η Τρίτη σεζόν ακολουθεί τις κυρίες της πάλης των 80s, καθώς κατευθύνονται προς το Las Vegas σε ένα λαμπερό ξενοδοχείο. H αρχική σειρά καταγράφηκε, στο τώρα κατεδαφισμένο Riviera Hotel and Casino. H σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδιά.

https://www.youtube.com/watch?v=xQaCxIJX0J0

 

The Congress (2013)

– Coming to Netflix on 23rd August 2019

H Ρόμπιν Ράιτ, γνωστή κυρίως για τη σειρά της στο Netflix's House of Cards, εμφανίστηκε σε αυτό το sci-fi drama το 2013 όπου πήρε πολύ καλές κριτικές.

Η Ρόμπιν παίζει έναν χαρακτήρα όπου είναι ηθοποιός εκτός εργασίας όπου δέχεται μια δουλειά που ελπίζουμε να αλλάξει την τύχη της. Η δουλειά πηγαίνει πολύ καλύτερα απ’ όσο η ίδια περίμενε, ωστόσο, καθώς σαρώθηκε σε έναν κόσμο που δεν είναι ο πραγματικός.

Σας συμβουλεύουμε να κατευθυνθείτε σε αυτή την ταινία χωρίς ζέσταμα (δηλαδή, μην παρακολουθήσετε το τρέιλερ παρακάτω). Ευτυχώς, μπορείτε σύντομα να την απολαύσετε στο Netflix.

 

https://www.youtube.com/watch?v=zkDyKWKNeaE

 

Mindhunter: Season 2

– Coming to Netflix on 2nd August 2019

Μη χάσετε τη δεύτερη σεζόν του Mindhunter του David Fincher, καθώς οι πράκτορες του FBI Holden Ford και ο Bill Tench διερευνούν περαιτέρω τις ψυχές εκείνων που έχουν κάνει το αδιανόητο. Με τη βοήθεια του ψυχολόγου Wendy Carr, εφαρμόζουν την πρωτοποριακή συμπεριφορική ανάλυσή τους στο κυνήγι διαβόητων σειριακών δολοφόνων.

 

https://www.youtube.com/watch?v=wIazdDw4tao

Αναζήτηση

Back to the top