Πως να φορέσετε τα φορέματα σας από το πρωί έως το βράδυ

Πως να φορέσετε τα φορέματα σας από το πρωί έως το βράδυ

Τώρα που το καλοκαίρι είναι εδώ, ένα φόρεμα που μπορεί να σας οδηγήσει χωρίς κόπο από μέρα σε νύχτα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε στην ντουλάπα σας. Ευτυχώς, έχουμε πολλά στο site αυτή τη στιγμή που διατίθονται σε πολλά διαφορετικά στυλ και χρώματα. Συνεχίστε να σκρολάρετε για να βρείτε τις πέντε κορυφαίες επιλογές μας από τα πιο ευπροσάρμοστα φορέματα και πώς να τα σχεδιάσετε για μια μέρα στον ήλιο ή μια βραδινή έξοδο. Έχουμε την αίσθηση ότι δεν θα μπορείτε να διαλέξετε μόνο ένα αγαπημένο…


Ο ευκολότερος τρόπος για να φορέσετε ένα outfit από μέρα σε νύχτα είναι να αλλάξετε τα παπούτσια σας: για την ημέρα, επιλέξτε λευκά sneakers για μια χαλαρή κομψή εμφάνιση και στη συνέχεια το βράδυ, αλλάξτε με λευκά mules με χαμηλό τακούνι. Μια ψάθινη τσάντα  και ένα καπέλο θα φαίνονται υπέροχα κατά τη διάρκεια της ημέρας και μια μίνι τσάντα με συμπληρωματικό χρώμα θα λειτουργήσει τέλεια τη νύχτα.

Ένα basic μαύρο φόρεμα είναι το πιο ευέλικτο, ειδικά όταν πρόκειται για καλοκαιρινό ντύσιμο. Για την ημέρα, συνδύασε το με cowboy μπότες και aviator γυαλιά ηλίου. Για να μεταμορφώσετε την εμφάνιση σας σε μια αυθόρμητη βραδινή έξοδο, απλώς βάλτε τακούνια, χρυσά κοσμήματα και είστε έτοιμες να πάτε τη βόλτα σας. 

3. 

 
Τα μίντι φορέματα με βολάν είναι ένα άλλο αδιαμφισβήτητο θερινό υλικό, λειτουργούν άνετα όλες τις ώρες της ημέρας.

Αναζήτηση

Back to the top