Διάβασε αυτά τα 5 βιβλία για να κάνεις τον κόσμο καλύτερο

Διάβασε αυτά τα 5 βιβλία για να κάνεις τον κόσμο καλύτερο

Ζούμε σε έναν όμορφο κόσμο, αλλά από τη στιγμή που η Γκρέτα εμφανίστηκε στη ζωή μας, δεν είναι μυστικό ότι αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη κλιματική κρίση από ποτέ. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν θετικό αντίκτυπο, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβουμε από που να ξεκινήσουμε. Έχοντας αυτό κατά νου, έχουμε στρογγυλοποιήσει επτά από τα καλύτερα βιβλία που αντιμετωπίζουν διαφορετικές πτυχές της βιωσιμότητας, από τα τρόφιμα που τρώμε για να εκτιμούμε τη φύση και να υιοθετήσουμε έναν πιο συνειδητό τρόπο ζωής εν γένει. Αυτά τα βιβλία θα σας βοηθήσουν να βάλετε τα πάντα σε προοπτική και να σας προσφέρουμε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να βοηθήσετε πραγματικά να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο ...

 

1. Νερό

Σήμερα χρησιμοποιούμε 70% περισσότερο νερό από όσο χρησιμοποιούσαμε πριν 40 χρόνια. - Το 95% περίπου του νερού που περνάει από το δίκτυο του σπιτιού μας καταλήγει στους υπόνομους. Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε 100 συμβουλές εξοικονόμησης νερού για το σπίτι και τον κήπο - από απλές οδηγίες, όπως να κάνετε ντους αντί για αφρόλουτρο, μέχρι πιο δραστικά μέτρα, όπως να εγκαταστήσετε ένα σύστημα συλλογής βρόχινου νερού για το πότισμα του κήπου.

2. Οικολογικό γραφείο

Υπάρχουν πολύ απλοί τρόποι για να μειώσετε τα απορρίμματα του γραφείου σας, εξοικονομώντας χρήματα και συμβάλλοντας στον αγώνα κατά των κλιματικών αλλαγών.  To βιβλίο "Οικολογικό γραφείο" είναι γεμάτο με πρακτικές συμβουλές και ιδέες, που εφαρμόζονται εύκολα τόσο σε μια οικογενειακή εταιρεία όσο και σε μια πολυεθνική.

3. Συνταγές για οικολογικά καθαριστικά

Γνωρίζετε ότι ο αέρας του σπιτιού μπορεί να επιβαρύνεται με χημικά κατάλοιπα κατά 70% περισσότερο από τον εξωτερικό; Μάθετε πόσο εύκολο είναι να φτιάχνετε μόνοι σας φυσικά καθαριστικά που είναι ασφαλή στη χρήση και τόσο αποτελεσματικά όσο τα αντίστοιχα χημικά του εμπορίου.

4. Nature Tonic 

Εξερευνώντας ουσιαστικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι να βιώσουμε και να εκτιμήσουμε τον φυσικό κόσμο, αυτός ο πολύτιμος οδηγός μας βοηθάει να παρατηρούμε και να σημειώνουμε τα μαγευτικά θαύματα της φύσης, να εστιάζουμε στις εποχές και να βιώνουμε απλώς τη φύση.

5. The Mindful Kitchen

Μια περιβαλλοντική τροφή σε ένα ολιστικό μονοπάτι: η Heather είναι σθεναρά αφοσιωμένη στη δημιουργία θετικών αλλαγών, στην καλλιέργεια της φυσικής σύνδεσης και στη μετατροπή του τρόπου που τρώμε.

Αναζήτηση

Back to the top